Algemene Leden Vergadering (ALV) is geheel digitaal

Algemene Leden Vergadering (ALV) is geheel digitaal

Zoals jullie afgelopen vrijdag hebben vernomen zijn door het kabinet nieuwe beperkende maatregelen aangekondigd om de Covid pandemie verder terug te dringen.

Deze maatregelen hebben helaas ook gevolgen voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het NHV en de geplande afscheidsreceptie voor voorzitter Tjark de Lange.

Ledenvergadering
De Algemene Leden Vergadering gaat er anders uit zien. Deze wordt geheel digitaal georganiseerd. De deelnemers die zich al hebben aangemeld voor digitale deelname aan de bondsvergadering ontvangen een dag van te voren de link om in te loggen. De mensen die zich hebben aangemeld om fysiek aanwezig te zijn, ontvangen van ons separaat bericht over de omzetting naar digitale deelname.

Heb je je nog niet aangemeld om de bondsvergadering bij te wonen? Stuur dan een mail naar directie@handbal.nl met vermelding van:

  • Naam
  • Email
  • 06-nr i.v.m. het uitbrengen van de stemmen
  • Of je stemgerechtigd bent en zo ja, graag melding hiervan maken in Sportlink.

Wij hopen jullie in ieder geval op zaterdag 27 november om 14.00 uur digitaal te ontmoeten!

Klik hier voor de agenda en overige stukken. 

Afscheid voorzitter Tjark de Lange
Het afscheid van voorzitter Tjark de Lange wordt eveneens digitaal ingevuld. Om het afscheid van Tjark te markeren en de waardering voor zijn werkzaamheden tot uitdrukking te laten komen, geven we tijdens de ALV ruim aandacht aan de voorzitterswisseling. Het lukt helaas niet om iedereen hier spreektijd te geven.

De fysieke receptie voor Tjark komt hierbij te vervallen. Vanzelfsprekend gaan we dat op een later tijdstip alsnog een plek geven.

Wij hadden ons zeer verheugd elkaar weer te ontmoeten en feestelijk afscheid te kunnen nemen van de voorzitter. Voor het NHV is het van belang dat gezondheid en veiligheid voorop staat!