Meld je aan voor LHBTI+ webinar

Meld je aan voor LHBTI+ webinar

Op woensdag 24 november om 20:00 uur wordt er een online webinar gegeven over LHBTI+. De John Blankenstein Foundation verzorgt al ruim tien jaar workshops in de sportsector om sporters en hun directe omgeving meer bewust te maken van hoe in de sport kan worden toegewerkt naar een inclusieve omgeving voor LHBTI+ers. Een thema waar op sportverenigingen niet heel vaak over wordt gesproken. Dit webinar is een interactieve bijeenkomst waarin aan de hand van praktische werkvormen ervaringen worden gedeeld en meer begrip wordt opgedaan over seksuele voorkeur en van mechanismen van insluiting en uitsluiting in de sport. Altijd staat ook een ervaringsverhaal van een LHBTI+ (top-)sporter centraal.

Het doel van dit webinar is dat deelnemers handvatten worden geboden waarmee ze zelf in staat zijn om op een proactieve wijze discriminatie op hun club tegen te gaan / te herkennen en kunnen bijdragen aan een positieve sociale norm binnen de club. Uit ervaring weten we dat dit bijdraagt aan het sportplezier en de prestaties binnen de lijnen! 

Aanmelden kan hier!