Waar is de wedstrijd Oezbekistan – Nederland te zien?

Waar is de wedstrijd Oezbekistan – Nederland te zien?

Zondag 5 december nemen de TeamNL Handbaldames het op tegen Oezbekistan. De wedstrijd is om 18:00 uur live te zien op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo Sport Docu. De Oranjedames kwamen vrijdag 3 december voor het eerst in actie op het WK tegen Puerto Rico. Deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 55-15. 

De ploeg van bondscoach Monique Tijsterman is ingedeeld in groep D en neemt het in de poulefase op tegen Puerto Rico, Oezbekistan en Zweden. Nederland moet bij de eerste drie landen in de poule eindigen om de Main Round te halen.

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.