Waar is de wedstrijd Nederland – Zweden te zien?

Waar is de wedstrijd Nederland – Zweden te zien?

Dinsdag 7 december nemen de TeamNL Handbaldames het op tegen Zweden. De wedstrijd is om 20:30 uur live te zien op Ziggo TV kanaal 13. De Oranjedames wonnen de eerste twee poulewedstrijden van het toernooi ruim. Van Puerto Rico werd met 55-15 gewonnen en van Oezbekistan met 17-58. 

De ploeg van bondscoach Monique Tijsterman is ingedeeld in groep D en neemt het in de poulefase op tegen Puerto Rico, Oezbekistan en Zweden. Nederland moet bij de eerste drie landen in de poule eindigen om de Main Round te halen.

Hoe kijk ik deze wedstrijd als ik geen Ziggo heb?
De wedstrijd is voor iedereen gratis te zien ook als je geen Ziggo hebt. Klik hier om de wedstrijd te kijken via je laptop of bekijk deze via de Ziggo Sport Totaal app voor iOS en Android. 

Update: Op dit moment zijn er wat technische problemen waardoor het niet voor iedereen mogelijk is om de wedstrijd via de link te kijken. De link werkt wel via de Ziggo Sport Totaal app voor iOS en Android. Om de wedstrijd te kunnen zien moet je een gratis Ziggo account aanmaken en deze bevestigen in je mail.