Scheidsrechters Beach Handball toernooien gezocht

Scheidsrechters Beach Handball toernooien gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een Beach Handball scheidsrechter? Mail het naar redactie@handbal.nl.

Handbalvereniging DSS Heemskerk zoekt scheidsrechters!
Sinds april 2021 zijn wij de trotste bezitters van een fantastisch beach complex. Gedwongen door Corona hebben wij vorig jaar alleen een aantal onderlinge toernooien en een aantal wedstrijden binnen de Beach Handball Breedte sport kunnen organiseren. Voor ons was dit een mooie gelegenheid om warm te draaien voor het echte werk. Én we zijn er klaar voor!

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 hebben wij ons eerste NK-kwalificatietoernooi Beach Handball gepland. Voor dit toernooi zoeken wij (natuurlijk) ook scheidsrechters (BHS2 en BHS3).

Wat krijg je van ons?

  • Een ‘we leggen je in de watten’ pakket (natje en droogje komt voor onze rekening)
  • Mogelijkheid om gratis te overnachten, voor ontbijt en diner wordt natuurlijk gezorgd
  • Reiskostenvergoeding
  • Centraal gelegen, goede bereikbaarheid (direct aan de afrit A9) en kom je met het OV, zorgen wij voor vervoer van en naar het station
  • Wil je het beachgevoel nog wat langer vasthouden en lekker uitwaaien op een duik nemen in de zee het strand van Wijk aan Zee is dichtbij!

Op zaterdag 11 juni staan de categorieën Dames D, C en Heren C op het programma. Zondag 12 juni is het de beurt aan de Dames B en A, Heren A en Dames Senioren.

We horen graag of je komt fluiten, of je alleen of een koppel bent en op welke dag we van je aanwezigheid mogen genieten. Kom je een heel weekend, een dag of een dagdeel? Verder hebben wij bij de bond aangegeven, in aanmerking te willen komen als opleidingstoernooi voor BHS2 en BHS2 scheidsrechters. Aanmelden kan via: beach@dsshandbal.nl Mocht je nog vragen hebben, stuur dan ook even een mailtje naar dit mailadres.

Wij kunnen niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en hopen je in juni op ons complex te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Edith, Linda, Linda, Michel en Nathalie (Beach Handball organisatie, DSS Heemskerk)

Handbalvereniging SDS’99 zoekt scheidsrechters
Beste scheidsrechters,

We ‘re back! Na twee jaar afwezigheid van ons en ons Beach Handball toernooi ‘Blaricum aan Zee’ door die vervelende corona, gaan we er nu maar vanuit dat het dit jaar wel door kan gaan. 

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 hebben wij ons Beach Handball toernooi gepland. Voor dit gezellige en leuke Beachtoernooi zoeken wij (natuurlijk) ook scheidsrechters. 

Wat krijgen jullie van ons?
– Geweldige vrijwilligers die alles voor jullie regelen en veel lachen.
– Een eigen zitruimte met eten, drinken en wat lekkers.
– Reiskosten conform de ANWB op dat moment.
– Mogelijkheid om te overnachten (inclusief ontbijt en diner)
– Een handtekening van Mandy en Renske :).

We horen graag of je komt fluiten, of je alleen of een koppel bent en op welke dag we van je aanwezigheid mogen genieten. Dagdelen zijn uiteraard ook mogelijk, maar we zijn niet verantwoordelijk voor het gevaar dat je dan langer wilt blijven. 

Aanmelden kan via beachhandballblaricum@gmail.com. Mocht je nog vragen hebben, kan je ons altijd mailen. Hopelijk tot mails en tot 18 of 19 juni. 

Groeten namens de Beach Handball commissie van SDS’99, Mandy en Renske