Handbalsterren gezocht voor clinics op basisscholen!

Handbalsterren gezocht voor clinics op basisscholen!

Kijken, overgooien, vangen, stuiteren, nog een keer overgooien en… score! Handbal is natuurlijk de mooiste sport die er is, dat weet jij ook. Om (nog) meer kinderen kennis te laten maken met deze sport is het Nederlands Handbal Verbond begin 2021 het project ‘Gooi jij de bal door?’ gestart. Hierbij geven clinicgevers handballessen op basisscholen door heel Nederland.

Handbaltrainers gezocht
Ben je op zoek naar een toffe bijbaan of stage waarbij je handbal promoot en op een leuke manier met kinderen werkt? Beschik jij over uitmuntende sportskills, ben je enthousiast, proactief en kun je kinderen motiveren om plezier te maken en deze toffe sport te leren kennen? Heb je bovendien ook nog een flinke dosis communicatieve vaardigheden én het geduld om het spel uit te leggen? Geef je dan op als clinicgever bij het NHV!

Gooi jij de bal door?
Inmiddels is ‘Gooi jij de bal door?’ een groot succes en worden er volop handballessen op basisscholen door het hele land verzorgd door onze clinicgevers. Het is zelfs zo’n groot succes dat we op zoek zijn naar nog meer sportpro’s: enthousiaste clinicgevers die deze basisschoolleerlingen alle sportieve kneepjes van het handbalvak willen leren tijdens de gymlessen.
Het programma van de clinics bestaat uit maximaal drie lessen, waarbij de moeilijkheidsgraad per keer omhoog gaat. Jij als clinicgever verzorgt de handballessen en laat kinderen uitvinden of ze de sport leuk vinden. Na het afronden van het programma scoort elk kind een heus handbaldiploma of sticker én de uitnodiging voor een proeftraining bij een vereniging in de buurt.

Enthousiast geworden of wil je meer info? Hier vind je de volledige vacature en lees je hoe je in aanmerking kunt komen voor deze gave functie.