Waar kan ik de wedstrijd IJsland – Nederland zien?

Waar kan ik de wedstrijd IJsland – Nederland zien?

Zondag 16 januari nemen de TeamNL Handbalheren het op tegen IJsland. De wedstrijd wordt om 20:30 uur live uitgezonden op Ziggo kanaal 13 en Ziggo Sport Docu. 

Afgelopen donderdag kwamen de Oranjeheren voor het eerst in actie op het EK, toen was thuisland Hongarije de tegenstander. Na een sensationele wedstrijd wist Nederland met 28-31 te winnen in het hol van de leeuw. 

De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson is ingedeeld in groep B en neemt het in de poulefase op tegen Hongarije, IJsland en Portugal. Nederland moet bij de eerste twee landen in de poule eindigen om de volgende ronde te halen. 

Hoe kijk ik de wedstrijden als ik geen Ziggo heb?
Ziggo Sport Totaal: via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.