Meld problemen door stijgende energiekosten

Meld problemen door stijgende energiekosten

De energieprijzen zijn in 2021 flink gestegen. Hierdoor kunnen verenigingen te maken krijgen met hogere energiekosten. Dit geldt niet alleen voor verenigingen die een eigen accommodatie beheren, maar ook voor verenigingen die hun accommodatie huren van de gemeente. Die zullen de verhoogde energiekosten waarschijnlijk gaan doorberekenen in de huur.  

Huishoudens hebben van het kabinet de toezegging gekregen voor een compensatie van deze kosten, maar er is niks besproken over compensatie aan sportverenigingen die zelf de kostenstijging moeten dragen. Daarom wil NOC*NSF dat zoveel mogelijk verenigingen het melden als ze door de stijging van de energieprijzen en de hogere kosten in (financiële) problemen komen. Ze willen zoveel mogelijk meldingen verzamelen en dit onder de aandacht brengen bij het kabinet en de Tweede Kamer.

Heb jij als vereniging ook te maken met problemen door de verhoogde energiekosten?

Meld het dan via onderstaand e-mailadres: 
informatie@handbal.nl.