Verlenging Beach Handball Tour 2021-2022 en verplaatsing NK Beach Handball

Verlenging Beach Handball Tour 2021-2022 en verplaatsing NK Beach Handball

De Beach Handball Tour 2021-2022 wordt verlengd tot zondag 14 augustus 2022. Daarnaast wordt het NK Beach Handball verplaatst van zaterdag 2 en zondag 3 juli naar zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022.  Reden voor de verlenging en verplaatsing is dat het NHV alle verenigingen voldoende mogelijkheid wil geven om een NK-kwalificatietoernooi te organiseren. Doordat de zaalcompetities hebben stilgelegen door het coronavirus zijn de wedstrijden opgeschoven in de kalender met als gevolg dat er minder mogelijkheden zijn voor verenigingen om een NK-kwalificatietoernooi te organiseren.
Met de verlenging van de Beach Handball tour bieden we verenigingen meer ruimte in de kalender om een NK-kwalificatietoernooi te organiseren. Hiermee hopen we dat er meer spreiding plaatsvindt tussen de toernooien en dat zo min mogelijk toernooien (bij elkaar in de buurt) in hetzelfde weekend plaatsvinden, zodat verenigingen niet in elkaars water vissen en uiteindelijk alle toernooien een goede bezetting hebben.

Het aangepaste Beach Handball Tour reglement voor 2021-2022 vind je hier.

De huidige Beach Handball kalender vind je hier.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen over dit bericht kan contact op worden genomen via beachhandball@handbal.nl