Kaartverkoop WK play-off TeamNL Handbalheren start op 18 maart

Kaartverkoop WK play-off TeamNL Handbalheren start op 18 maart

Na een succesvol EK te hebben gespeeld komen de TeamNL Handbalheren in april weer bij elkaar voor de WK play-off. Deze begint voor de Oranjeheren met een uitwedstrijd op 13 of 14 april. De thuiswedstrijd wordt op zondag 17 april om *14:00 uur gespeeld in Eindhoven. De tegenstander van de Oranjeheren is nog niet bekend, aangezien Portugal en Zwitserland het eerst in een onderlinge tweestrijd gaan uitmaken wie het tegen Nederland mag gaan opnemen. De Portugezen hebben gisteren (17 maart) hun thuiswedstrijd gespeeld en gewonnen met 33-26. Op 20 maart staat de return in Zwitserland gepland. 

Het land dat het beste resultaat behaalt over twee wedstrijden in de WK play-off kwalificeert zich voor het wereldkampioenschap in Polen en Zweden, dat van 11 t/m 29 januari 2023 plaatsvindt. De laatste keer dat het Nederlands Herenteam actief was op een wereldkampioenschap was in 1961.

De kaartverkoop voor deze belangrijke WK play-off wedstrijd start op vrijdag 18 maart om 12:00 uur. Tickets zijn te koop via https://www.handbal.nl/tickets/ en kosten €9 voor kinderen tot en met 15 jaar en €15 voor volwassenen. Koop dus snel je kaartje en schreeuw de Oranjeheren naar het WK!

We hopen veel van jullie te zien in Eindhoven!

*De tijd van de wedstrijd kan nog wijzigen in verband met televisie.