BENE-League Final4 in de Maaspoort in Den Bosch

BENE-League Final4 in de Maaspoort in Den Bosch

Op 26 en 27 maart zal in de Maaspoort Den Bosch gestreden worden om het kampioenschap van de BENE-League. Tijdens de Final4 strijden de vier beste teams om de titel. Het is inmiddels bekend welke teams zich hebben geplaatst. Sezoens Achilles Bocholt heeft de reguliere competitie als eerste afgesloten. Op de tweede plek eindigde KEMBIT-LIONS uit Sittard-Geleen. Zij nemen het op tegen hun grote rivaal uit Nederland Green Park/Aalsmeer. De andere finale is een Belgisch onderonsje. Titelverdediger Bocholt speelt tegen Sporting Pelt (vierde in de reguliere competitie) om een plek in de finale. 

Zaterdag 26 maart – Halve finales
13.30 uur        Sezoens Achilles Bocholt – Sporting Pelt
16.00 uur        KEMBIT-LIONS – Green Park/Aalsmeer

Tijden/volgordes kunnen nog worden aangepast. Volg bnlhandball.com

Zondag 27 maart – Finale
16.00 uur        Finale BENE-League 2021-2022

Tickets:
Tickets zijn hier online te bestellen en tijdens het weekend te koop aan de kassa.