Portugal tegenstander TeamNL Handbalheren in WK play-off

Portugal tegenstander TeamNL Handbalheren in WK play-off

De tegenstander van de TeamNL Handbalheren is gisteren bekend geworden. Portugal heeft het tweeluik met Zwitserland gewonnen en mag het nu gaan opnemen tegen Nederland in strijd om het WK ticket. De thuiswedstrijd voor de Portugezen, die gespeeld werd op 17 maart, eindigde in een 33-26 overwinning voor het thuisland. Gisteren (20 maart) stond de wedstrijd in Zwitserland op de planning. Deze eindigde in een 28-33 overwinning voor Portugal.

De wedstrijden in de laatste play-off ronde begint voor de Nederlandse mannen met een uitwedstrijd op 14 april. In Partimao klinkt het beginsignaal om 20:00 uur (Nederlandse tijd). Een paar dagen later, op zondag 17 april, staat de thuiswedstrijd op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Indoor Topsportcentrum Eindhoven en begint om 14:00 uur. 

De winnaar van het tweeluik tussen Nederland en Portugal plaatst zich voor het wereldkampioenschap in Polen en Zweden, dat van 11 t/m 29 januari 2023 plaatsvindt. De laatste keer dat het Nederlands Herenteam actief was op een WK was in 1961.

Voor de wedstrijd in Eindhoven zijn nog tickets te verkrijgen. Deze kosten €9 voor kinderen tot en met 15 jaar en €15 voor volwassenen en zijn te verkrijgen via https://www.handbal.nl/tickets/ Koop dus snel je kaartje en mis niks van de strijd om het WK ticket.