Kom met de vereniging naar Eindhoven op 17 april!

Kom met de vereniging naar Eindhoven op 17 april!

Na een mooie tiende plek op het EK van de TeamNL Handbalheren staat het volgende doel alweer voor de deur. De Oranjeheren kunnen zich in april gaan plaatsen voor het WK in 2023. Ze moeten vol aan de bak tijdens het tweeluik tegen Portugal. Hiervoor kunnen zij jullie support goed gebruiken. Op zondag 17 april spelen zij de belangrijke WK play-off wedstrijd in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven.
 

Omdat het natuurlijk een mooi uitje is om samen met je teamgenoten, trainers, coaches en andere handbalfans naar de wedstrijd te komen kijken heeft het NHV een speciale actie voor jullie.  Als je tien of meer tickets koopt dan krijg je 10% korting! Klik hiervoor op de groepskorting tickets in de ticketshop. Trommel dus al je clubgenoten op om er samen met de Oranjeheren een onvergetelijke wedstrijd van te maken.

Wij hopen dat jullie de heren met velen komen aanmoedigen, want er is niks mooiers dan spelen voor een hal vol met Oranjepubliek. Koop dus snel je kaarten en schreeuw de TeamNL Handbalheren naar het WK!

 
Datum: Zondag 17 april 2022
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Indoor Sportcentrum Eindhoven, Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven
 

Bestel hier jullie tickets!