Meld je nu aan voor de regiofinales schoolhandbal 2022!

Meld je nu aan voor de regiofinales schoolhandbal 2022!

Na twee jaar mogen we eindelijk weer de Regiofinales Schoolhandbal organiseren. We zijn blij dat het weer kan en we hebben er zin in!

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

Wie kunnen zich inschrijven?

  • De winnaars van plaatselijke schoolhandbaltoernooien groep 7/8.
  • Wordt er geen plaatselijk toernooi georganiseerd (veel toernooien zijn wegens corona niet doorgegaan), dan mag je als vereniging toch teams afvaardigen. Denk hierbij aan kinderen van jullie vereniging die op dezelfde basisschool zitten. Geef ze op als team! Op deze leuke manier kunnen de handballende kinderen, vriendjes en vriendinnetjes van school kennis laten maken met handbal. Wellicht een mooie kans om nieuwe leden te werven!

De inschrijving staat open voor drie categorieën: t.w. jongensteams, meisjesteams en/of gemengde teams. Bij voldoende teams organiseren we voor alle 3 categorieën een kampioenschap. Bij onvoldoende gemengde teams worden deze toegevoegd aan de categorie jongens.

Klik hier voor een overzicht van alle regiofinales en meld je aan!

NK SCHOOLHANDBAL 2022!
De winnaars van de regiofinales gaan de uitdaging met elkaar aan tijdens het NK Schoolhandbal.
Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal wordt dit jaar op zaterdag 11 juni 2022 georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem!