Doe mee met de GOALCHA workshop op 24 april!

Doe mee met de GOALCHA workshop op 24 april!

Het NHV organiseert op zondag 24 april (11:30 uur – 13:00 uur) een gratis GOALCHA workshop voor trainers, coaches, begeleiders en betrokkenen bij het jeugdhandbal. De workshop wordt gegeven in Topsportcentrum Almere, voorafgaand aan de wedstrijd van de Oranjedames tegen Griekenland. GOALCHA is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier! Je kunt het binnen en buiten spelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen, straat, in parken, op speelpleinen, het strand, eigenlijk overal. Alles wat je nodig hebt is een GOALCHA bal. Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.

Inhoud workshop technische handbaltraining met de GOALCHA bal:
De workshop is bedoeld voor begeleiders, trainers en coaches binnen het jeugdhandbal. In de eerste plaats de begeleiders, trainers en coaches die met de leeftijdsgroepen werken van 6 t/m 12 jaar, die extra aandacht willen besteden aan het versterken van het technische niveau van hun spelers.

Het doel van het gebruik van de GOALCHA-Streetbal in de technische handbaltraining is het bevorderen van de leersituatie en de ontwikkelingsfase van de technische vaardigheden van kinderen en jongeren met de bal. Leer de jeugd op een praktische manier technische vaardigheden, help ze groeien als handballer. GOALCHA maakt technische training leuk en effectief.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu voor 20 april aan via onderstaand formulier! Bij aanmelding heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je een ticket voor de wedstrijd wil kopen (15 euro).