Doe mee met de GOALCHA workshop op 24 april

Doe mee met de GOALCHA workshop op 24 april

Het NHV organiseert op zondag 24 april gratis GOALCHA workshop. GOALCHA is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier! Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.

De workshop worden gegeven door niemand minder dan Ole Bruun, oprichter en eigenaar van GOALCHA Street Handball en mede-oprichter van Hand the Ball Foundation. Hij is hoofdauteur en adviseur bij “leeftijdsgebonden trainingsconcept” Handbal voor de Deense Handbalfederatie.

Inhoud workshop:

  • GOALCHA Streethandbal
  • Technische handbaltraining met de GOALCHA bal

De workshop is bedoeld voor begeleiders, trainers en coaches binnen het jeugdhandbal. In de eerste plaats de begeleiders, trainers en coaches die met de leeftijdsgroepen werken van 6 t/m 12 jaar, die extra aandacht willen besteden aan het versterken van het spelplezier en technische niveau van hun spelers.

Het doel van het gebruik van de GOALCHA-Streetbal in de technische handbaltraining is het bevorderen van de leersituatie en de ontwikkelingsfase van de technische vaardigheden van kinderen en jongeren met de bal. Met betrekking tot de ontwikkeling van bewegingspatronen, coördinatie, timing en verandering van tempo in verschillende vormen van passen, variaties van schoten en trucs, enz.

Informatie:
Aanvang workshop 13.30 uur
Einde workshop 15.30 uur
Kom in je sportkleding om actief deel te nemen.
De workshop is in de breedtesporthal van het Topsportcentrum Almere.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan via onderstaande button! Je hebt op het formulier ook de mogelijkheid om een ticket (beperkt aantal, dus geen garantie) voor de wedstrijd Nederland-Griekenland te bestellen, aanvang 16.00 uur.

Klik hier om je aan te melden.