Papendal Open: een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Papendal Open: een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Op 7 mei 1971 opende HKH Prinses Beatrix Sportcentrum Papendal. Nu, 50 jaar later, wordt het Papendal van NU gevierd. De ontwikkeling die Papendal de afgelopen 50 jaar heeft doorgemaakt is immens indrukwekkend te noemen. En dat laten ze graag zien!

Een inspirerend dagje weg!
Reserveer de laatste zaterdag van de meivakantie, 7 mei, voor de open dag van Papendal! Een inspirerend, maar vooral gezellig en sportief dagje uit voor het hele gezin! Tijdens Papendal Open kun je zelf actief aan de slag gaan tijdens sportieve clinics zoals o.a. judo, bmx, handbal, tafeltennis of badminton! Het NHV is ook aanwezig en jij kan meedoen met toffe clinics in GOALCHA en Walking Handball. Daarnaast kan je ervaren hoe het is om je als tophandballer te ontwikkelen op de HandbalAcademie!

Benieuwd naar het verhaal van olympische sporters? Dan ben je van harte welkom bij de live talkshow onder leiding van voormalig Nederlands judoka Edith Bosch. En wie weet heb jij nog wel een meet & greet met jouw favoriete sporter! Ook geven onze chefkoks een kookworkshop en kun je meegaan in de rondleidingen waar je het TeamNL Centrum goed leert kennen én zie je hoe een sporter traint en woont op Papendal.

Eten, drinken & muziek
Tijdens de open dag kun je je de hele dag goed vermaken. Naast alle clinics, rondleidingen en workshops kun je bij de meeste activiteiten vrij inlopen. Zo kun je kennismaken met mogelijk wel jouw passie! Een hele dag zo intensief bezig zijn vraagt ook om een pauze moment! 

In het hart van de open dag, op het centrale foodcourt plein, staan verschillende foodtrucks klaar om je dag culinair te omlijsten! En ben je in voor een dansje? Dan ben je tijdens de open dag ook welkom om te dansen op de lekkerste beats! We willen nog niet teveel verklappen, maar we verwachten dat de muziekkeuze vast in de smaak gaat vallen bij 1 ieder!

Papendal Open is er voor iedereen! En we hopen dan ook van harte dat je je welkom voelt op onze open dag. Houd onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram in de gaten want hier houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Ook kun je je op Papendalopen.nl inschrijven voor de specifieke nieuwsbrief omtrent deze actieve & inspirerende dag! Graag tot 7 mei!

De open dag is gratis te bezoeken, maar het is wel noodzakelijk om een (gratis) ticket te bestellen via Papendalopen.nl