Stagiair(e)s gezocht!

Stagiair(e)s gezocht!

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Stop dan nu met zoeken en bekijk onderstaande vacatures. Het NHV is namelijk op zoek naar stagiair(e)s die vanaf september 2022 verschillende teams komen versterken. 

Marketing en communicatie
Ter ondersteuning van het Marketing en Communicatieteam is het NHV op zoek naar twee stagiaires die een uitdagende stage zoeken in de sport/handbalwereld. Denk je dat dit de ideale stageplaats is voor jou? Lees dan hieronder de hele vacature en solliciteer snel!
Stagevacature NHV Marketing en Communicatie

Competitie & Arbitrage
Het team Competitie en Arbitrage is op zoek naar een afstudeer stagiair(e) die onderzoek wil gaan doen naar de Toekomst & Flexibilisering van de handbalcompetitie. Is dit de ideale stageplek voor jou? Lees dan hieronder de hele vacature en solliciteer snel!
Stagiair Onderzoek flexibilisering competitie