Vacatures vrijwilligersfuncties arbitrage

Vacatures vrijwilligersfuncties arbitrage

Voor verschillende functies op het gebied van arbitrage is het NHV op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. 

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
–  Lid Werkgroep Landelijke officials
– Regio Contactpersoon Arbitrage
– Lid Werkgroep Spelregels

Lid Werkgroep Landelijke officials
Het Nederlands Handbal Verbond is op zoek naar een lid voor de werkgroep landelijke officials. De werkgroep landelijke officials bestaat uit verschillende vrijwilligers die het bondsbureau ondersteunen bij het indelen, begeleiden en ontwikkelen van de scheidsrechters die actief zijn in de topsportcompetities. Binnen de werkgroep landelijke officials zijn wij op zoek naar een contactpersoon voor de scheidsrechters die uitkomen in de Eerste Divisie (C-kader).

Welke verantwoordelijkheden horen daarbij?

 • Contact met de Medewerker Arbitrage van het NHV.
 • Eerste aanspreekpunt voor de scheidsrechters die deel uitmaken van het C-kader.
 • Controleren of de scheidsrechters die deel uitmaken van het C-kader voldoen aan de gestelde eisen en volgens de Nederlandse scheidsrechters visie fluiten.
 • Bijwonen van de begin-, tussen- en slotbijeenkomst.
 • Bijwonen van werkgroepsvergadering, eens in de drie tot vier werken. De afspraken zijn verdeeld online en offline, op verschillende locaties.

Meer weten over deze functie of solliciteren? Klik dan hier voor de volledige vacature tekst. Je sollicitatie kan je richten aan Anne-Wil van Tongeren via scheidsrechter@handbal.nl.

Regio Contactpersoon Arbitrage
Binnen het Nederlands Handbal Verbond (NHV) zijn er op het gebied van arbitrage meerdere Regio Contactpersonen. Zij ondersteunen als vrijwilliger de medewerker arbitrage bij de aanstelling van scheidsrechters op wedstrijden. Het bondsbureau is op zoek naar een nieuwe Regio Contactpersoon voor de regio Noord-Holland Noord.

Waarin biedt de Regio Contactpersoon ondersteuning:

 • Controle van de concept indeling van de medewerker arbitrage
 • Her-aanstelling van scheidsrechters op wedstrijden
 • Bereikbaar in het weekend bij calamiteiten
 • Onderhoud contact met scheidsrechters in de regio

Meer weten over deze functie of solliciteren? Klik dan hier voor de volledige vacature tekst. Je sollicitatie kan je richten aan Anne-Wil van Tongeren via official@handbal.nl.

Lid Werkgroep Spelregels
Het Nederlands Handbal Verbond is op zoek naar een lid voor de werkgroep spelregels. De werkgroep spelregels bestaat uit verschillende vrijwilligers die het bondsbureau ondersteunen op het gebied van de spelregels binnen de handbalsport.

Welke werkzaamheden horen daar bij?

 • Contact met de Medewerker Arbitrage van het NHV.
 • Contact met de Medewerker Opleidingen van het NHV.
 • Aanspreekpunt voor leden van het HNV, waarbij er per mail vragen over de spelregels gesteld kunnen worden. Deze vragen worden beantwoord door de Werkgroep Spelregels.
 • Bijwonen van de werkgroepsvergadering van de Werkgroep Spelregels. In overleg zullen deze vergaderingen ingepland worden.

Meer weten over deze functie of solliciteren? Klik dan hier voor de volledige vacature tekst. Je sollicitatie kan je richten aan Anne-Wil van Tongeren via scheidsrechter@handbal.nl.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de handbalsport en ben je na het lezen van de vacature(s) enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!