Tien speelsters geselecteerd voor WK Beach Handball

Tien speelsters geselecteerd voor WK Beach Handball

De Nederlandse Beach Handball Dames gaan in juni spelen op het WK. Dit toernooi wordt gehouden van 21 t/m 26 juni in Heraklion, gelegen op het Griekse eiland Kreta. Nederland is ingedeeld in poule C en gaat het opnemen tegen Argentinië, Uruguay en Australië. Om zich optimaal te kunnen voorbereiden voor het WK vertrekt het team al een week eerder naar het zonnige eiland om daar een trainingskamp te beleggen. Ook in Nederland is het team al druk bezig met de voorbereidingen. Zo wordt er op 4 en 5 juni nog getraind bij HV Huissen. Voor deze twee belangrijke weken in de Griekse zon heeft bondscoach Peter Portengen de volgende tien speelsters opgenomen in zijn WK-selectie:

WK-selectie: 

Naam Club
1. Lisanne Bakker  JuRo Unirek/V.Z.V.
2. Isabel Barnard Westsite
3. Anna Buter JuRo Unirek/V.Z.V.
4. Marit van Ede Geonius/V&L
5. Zoë van Giersbergen Westfriesland/SEW
6. Meike Kruijer JuRo Unirek/V.Z.V.
7. Krista Mol Westsite
8. Rianne Mol Westsite
9. Claudia ter Wal  PCA/Kwiek
10. Manon Zijlmans Cabooter Group/Handbal Venlo

 

Begeleiding:

Naam Functie
1. Peter Portengen Bondscoach
2. Leon Bude Ass bondscoach
3. Kelly Stevens Fysiotherapeut
4. Liduine Ebbers Teammanager