Tien speelsters Beach Dames U18 gaan strijden op het WK

Tien speelsters Beach Dames U18 gaan strijden op het WK

Net als de nationale A-selectie gaan ook de Beach Handball Dames U18 op het WK in Griekenland spelen. Dit toernooi wordt net als bij de A-selectie gehouden in Heraklion, gelegen op het Griekse eiland Kreta. Zij gaan van 14 t/m 19 juni in groep D de strijd aan met Hong Kong, Puerto Rico en Griekenland. Ter voorbereiding op deze belangrijke week hebben de dames afgelopen weekend meegedaan aan het Camelot Beach Tournament. Hier hebben zij een mooie vierde plaats behaald. Voordat het team naar Kreta afreist trainen ze nog een aantal keer in Nederland. Zo kunnen zij zich optimaal voorbereiden. Bondscoach Ronald Thijssen heeft de volgende tien speelsters opgenomen in zijn WK-selectie:

Naam Club
1. Ilva Blom JuRo Unirek/VZV
2. Milou Olde Bolhaar Olympia HGL
3. Eva Heuten Unitas
4. Josien van den Hoek Juro Unirek/VZV
5. Merel de Jager Juro Unirek/VZV
6. Lieke Jongejan Juro Unirek/VZV
7. Meike Luis Unitas
8. Elisa Marsman PCA/Kwiek
9. Veerle Meerstad Vlug en Lenig
10. Kyra Stege PCA/Kwiek

 

Begeleiding:

Naam Functie
1. Ronald Thijssen Bondscoach
2. Jip van Otterloo Assistent Coach
3. Linda Vreeling Fysiotherapeut
4. Kim Clarijs-Schuurbiers Team manager