Vijf trainers en twee scheidsrechters behalen EHF Beach Handball diploma

Vijf trainers en twee scheidsrechters behalen EHF Beach Handball diploma

Van 26 t/m 29 mei vond het Camelot Beach Tournament in Tilburg plaats. Hierbij hebben verschillende mensen deelgenomen aan opleidingen van de EHF.  Deze hebben zij met succes afgerond en hiervoor mochten zij hun diploma in ontvangst nemen. 

Één van die opleidingen was de EHF Beach Handball Coach Course. Hieraan hebben Frank Fokkens, Max Voermans, Rob Stuart, Remco Peters en Tim Bloemen deelgenomen. Stijn Westerhof en Koen Nijnuis hebben de opleiding EHF Beach Handball Referee Course succesvol afgerond. “We zijn heel erg blij met de kans en het vertrouwen die we vanuit het NHV hebben gekregen en zien uit naar mooie (internationale) wedstrijden en evenementen op het Beach Handball veld.” aldus Stijn en Koen.

Het NHV feliciteert iedereen met het behalen van het diploma. 

Frank, Max, Rob, Remco en Tim met hun diploma

Stijn en Koen met het behaalde diploma