Sluit jij ook aan bij het sportbestuurdersplatform?

Sluit jij ook aan bij het sportbestuurdersplatform?

Het NHV is in samenwerking met NOC*NSF, andere sportbonden en gemeente Amsterdam begonnen aan de ontwikkeling van het sportbestuurdersplatform.nl. Op dit online platform kunnen bestuurders op een laagdrempelige en snelle manier kennis delen, vragen stellen en actuele problemen samen oplossen. Doordat dit platform sporttak overstijgend is, kan een vraag die gesteld wordt vanuit veel verschillende sporten en perspectieven beantwoord worden. Zo leren we van elkaar en helpen we elkaar weer vooruit! Wil je meer weten over het platform? Bekijk dan onderstaande video. Heb je interesse om aan te sluiten op het platform? Dat is mogelijk! Neem dan contact op met Mike Geurts door een mail te sturen naar m.geurts@handbal.nl.