Kim Molenaar en Pipy Wolfs, Speelster en Talent van het Jaar!

Kim Molenaar en Pipy Wolfs, Speelster en Talent van het Jaar!

Speelster van het Jaar!
Na de prijs een aantal seizoenen niet te hebben uitgereikt vanwege Corona is het dit jaar weer zo ver. De verkiezing voor Speelster en Talent van het Jaar is uitgeschreven. Alle Eredivisie coaches konden stemmen op welke drie speelsters zij wilde nomineren als beste speelster van het seizoen 2021-2022. Uit alle stemmen is gebleken dat Kim Molenaar (20) dit jaar de coaches het meest heeft overtuigd met haar spel en de felbegeerde trofee in ontvangst mocht nemen. Dat Kim een goed seizoen heeft gedraaid is wel duidelijk. Met haar club VOC Amsterdam is ze tweede geworden in de competitie en ze heeft zelfs haar debuut in het Nederlands team mogen maken. Daarnaast maakt ze volgend seizoen een transfer naar het Deense Copenhagen Handball, waar ze zich verder hoopt te ontwikkelen.

Talent van het Jaar!
Teamgenoot van Kim bij VOC Amsterdam, Pipy Wolfs is door bondscoach Per Johansson gekozen tot Talent van het Jaar in het seizoen 2021-2022. Zij speelt sinds 2020 bij VOC Amsterdam en maakt volgend seizoen de overstap naar Elche. De cirkelloopster vervolgt haar carrière bij de Spaanse club.  

Tijdens een van de trainingen met de HandbalAcadmie werden beide dames verrast en kregen ze de prijs uitgereikt door de competitieleider van het NHV, Maarten-Jan de Koning. Bekijk hieronder het filmpje van de uitreiking.

Het NHV feliciteert Kim en Pipy met het behalen van deze mooie prijs.