Special Olympics op 10 juni van start

Special Olympics op 10 juni van start

Op 10 juni gaan de Special Olympics Nationale Spelen Twente officieel van start met een grandioze openingsceremonie in het fameuze Fanny Blankers Koen Stadion in Hengelo. Het hele weekend, van 10 tot en met 12 juni, komen sporters vanuit het hele land in actie op de Special Olympics. Een podium waarop iedereen mag stralen! Ook de handbalsport is, naast 24 andere sporten, vertegenwoordigd op het evenement.

De teams van handbalverenigingen Westsite, Nijenrodes , Koedijk, SEW, Schagen, Only Friends, De blinkert, KSV en Baarn doen mee met het toernooi. Onder leiding van Eredivisie vereniging Borhave worden de wedstrijden georganiseerd. Klik hier voor meer informatie over het handbal programma tijdens het weekend. 

Klik hier voor meer informatie over de Special Olympics.

Heel veel succes en plezier voor alle teams!