Doe mee met de jongenshandbal clinics in juni

Doe mee met de jongenshandbal clinics in juni

Het NHV organiseert, in samenwerking met de verenigingen Volendam, DSO, Aalsmeer en Hauwert, vier gratis clinics op 12, 17, 19 en 24 juni! Doen jullie jongens, inclusief introducees, ook mee?! Samen gaan we er super gave clinics van maken.
 
De clinics op 12 en 19 juni zijn voor jongens van 10 tot en met 14 jaar.  Op 19 juni is het een Beach Handball clinic. Na afloop gaan we ook nog kijken bij de finale wedstrijden om het landskampioenschap tussen Volendam en Aalsmeer! 
 
Op 17 en 24 juni komt tophandballer Tom Zwarthoed de clinic geven in Den Helder en Hauwert. Deze vrijdagen kunnen jongens in verschillende leeftijdscategorieën aansluiten, bekijk het onderstaande schema voor de leeftijden en tijdstippen. 

Als vereniging kunnen jullie de jongens in de aangegeven leeftijdscategorieën gratis inschrijven voor de clinics inclusief alle vriendjes, klasgenoten, neefjes en buurjongens! Dan gaan we samen nog meer enthousiasme handballers werven! Vraag dus snel binnen jouw vereniging of alle jongens ook meedoen en laat ze vooral ook introducees uitnodigingen. Via onderstaande button kunnen jullie als vereniging iedereen in één keer aanmelden!*

*Per vier kinderen mag er één begeleider gratis mee naar de wedstrijd. 
 
Klik hier om je aan te melden. 
 
Programma clinics:

Datum

Locatie

Activiteit

Tijd

Categorie

Zondag 12 juni

Volendam

Clinic
Wedstrijd

10:00-12:00
13:30

D/C Jeugd

Vrijdag 17 juni

DSO

Clinic

18:00-19:00
19:00-20:00

E/F Jeugd
D/C Jeugd

Zondag 19 juni

Aalsmeer

Beach Clinic
Wedstrijd

12:00-14:00
15:30

D/C Jeugd

Vrijdag 24 juni

Hauwert

Clinic

19:00-20:00
20:00-21:00

D/C Jeugd
B/A Jeugd

 
VOL=VOL.