Tien spelers geselecteerd voor EK-kwalificatie toernooi Beach Handball

Tien spelers geselecteerd voor EK-kwalificatie toernooi Beach Handball

Deze zomer gaan de Beach Heren er alles aan doen om zich te plaatsen voor het Europees kampioenschap. Om een EK-ticket te bemachtigen zullen zij een kwalificatie toernooi spelen in Praag van 7 t/m 10 juli.

In aanloop naar het toernooi speelt de ploeg van bondscoach Danny Baijens een aantal wedstrijden op verschillende Nederlandse velden. Op woensdag 15 juni zijn ze te gast bij Borhave in het Twentse Borne. Een week later, op 22 juni spelen ze op het beachveld van Achilles Apeldoorn. Zondag 26 juni en 3 juli is Feyenoord Rotterdam de gastheer en op woensdag 29 juni zullen ze te bewonderen zijn bij DWS in Schiedam. 

Op maandag 4 juli vertrekt de ploeg richting Praag. Het programma voor het EK-kwalificatie toernooi is nog niet bekend. Bondscoach Danny Baijens heeft tien spelers geselecteerd voor de voorbereiding en het EK-kwalificatie toernooi zelf.

Selectie Beach Heren: 

Naam Club
1. Jordy Baijens KRAS/Volendam
2. Sander Broeders Feyenoord
3. Rik Coenders handbalshop.nl/Witte Ster 
4. Mark Kooij Green Park/Aalsmeer 
5. Thomas van Ophem Feyenoord
6. Milan Peters Feyenoord
7. Jasper Robben Feyenoord
8. Thomas Robben G.H.V.
9. Silas Speckmann HSG Nordhorn-Lingen (GER) 
10. Max Voermans DFS Arnhem
 
Begeleiding:

Naam Functie
Danny Baijens Bondscoach
Remco Peeters Assistent bondscoach
Thijs van de Mortel Keeperstrainer
Suzanne van Oort Fysiotherapeut
Albert Smit Teammanager