Vraag nu 1000 euro aan voor jouw vereniging

Vraag nu 1000 euro aan voor jouw vereniging

Waar kan jouw sportclub een steuntje voor in de rug gebruiken? De organisatie van een clinic, verduurzamende maatregelen, cursussen voor trainers, promotiemateriaal voor je club of misschien hebben jullie gewoon een set nieuwe ballen nodig? Om jouw sportclub te ondersteunen kan je eenmalig 1000 euro aanvragen via NOC*NSF!

Omdat er zoveel verenigingen direct gebruik maakten van het aanbod, was het aantal van 1000 inschrijvingen binnen 24 uur bereikt. NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs extra blij te maken met 1000 euro. Op donderdag 16 juni 20.00 uur heropenen de inschrijvingen tot vrijdag 17 juni 20.00 uur, waarmee alle verenigingen de kans krijgen alsnog een aanvraag in te dienen. Daarbij geldt deze keer niet het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, maar hanteren zij een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op een extra steuntje in de rug. 

Klik hier voor meer informatie en om je aanvraag op 16 juni in te dienen.