Ben jij de handbalbestuurder van de toekomst?

Ben jij de handbalbestuurder van de toekomst?

Draag jij jouw handbalvereniging en de handbalsport in het algemeen een warm hart toe? Denk jij met jouw kennis en passie je vereniging en het handbal sterker te kunnen maken? Dan is de opleiding ‘Modern Besturen’ iets voor jou! Het NHV investeert graag in de mogelijkheid om jonge (kandidaat) handbalbestuurders tussen de 18 en 35 jaar te binden aan de verenigingen en het NHV. Tijdens de cursus, die uit vier bijeenkomsten bestaat en in seizoen 2022-2023 start, wordt ingegaan op thema’s zoals ‘besturen in de sport’, ‘maatschappelijke trends’ en ‘persoonlijke effectiviteit’.

Het NHV biedt jou deze cursus helemaal gratis aan. Het enige wat we terugvragen is dat je, na afronding van de cursus, onder leiding van het NHV en samen met andere jonge bestuurders, wilt blijven meedenken over het vernieuwen en versterken van de organisatie van handbal in Nederland. Hiervoor zal twee keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd worden en er vindt daarnaast online soms een brainstorm plaats over specifieke thema’s.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding. 

Heb je interesse? Meld jezelf aan op uiterlijk 1 juli via: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=nut3b56u we nemen daarna contact met je op.