Ad Tielemans Erelid van het NHV en Koninklijk onderscheiden tijdens ALV

Ad Tielemans Erelid van het NHV en Koninklijk onderscheiden tijdens ALV

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 25 juni is Ad Tielemans benoemd tot Erelid van het NHV en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ad nam zaterdag afscheid als penningmeester van het NHV. In 2011 trad hij aan in een moeilijke periode, mede dankzij zijn inzet is het NHV nu een financieel gezonde organisatie. Ook beheerde hij de afgelopen jaren de portefeuille competitie en arbitrage. 

Voor al zijn inzet en betrokkenheid in Boekel is Ad benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Caroline van den Elsen van Boekel reikte hem de bijbehorende speldjes uit. Ad was onder andere betrokken bij de oprichting van Habo ’95 en bekleedde daar verschillende bestuursfuncties. Ook bij de ondernemingsverenigingen van Boekel en Uden nam Ad zitting in het bestuur. Daarnaast nam Ad zitting in de werkgroep ‘Stichting Sport-Boekel’ waar hij nog altijd voorzitter van is.

Ad Tielemans ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding

Het NHV wil Ad bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid en feliciteren met het Erelidmaatschap en zijn Koninklijke onderscheiding!