Sporthal schoonmaken met reinigingsrobot na harsgebruik

Sporthal schoonmaken met reinigingsrobot na harsgebruik

Veel verenigingen lopen er tegenaan dat gemeenten en/of sportbeheerders niet akkoord gaan met harsgebruik of strenge schoonmaakeisen hebben. Dit heeft alles te maken met dat de vloer vies wordt door het harsgebruik. In de ere- en eerste divisie is harsgebruik verplicht waardoor verenigingen met verschillende oplossingen komen: spelers maken na afloop de vloer zelf schoon, vrijwilligers worden gevraagd om te helpen of er wordt een schoonmaakmachine aangeschaft. 

PSV Handbal is sinds kort in contact met de leverancier van de reinigingsrobot.nl. Deze robot stel je eenmalig in en werkt vervolgens volledig automatisch. Na het aanzetten trekt de machine zelf baantjes door de sporthal waardoor de vloer wordt gereinigd. De teams behandelen de vlekken voor, gaan douchen en vervolgens doet de reinigingsrobot de rest. Voor PSV Handbal is de reinigingsrobot waarschijnlijk een mooie oplossing. Zij willen graag andere verenigingen informeren en een demonstratie plannen.

Meer informatie
Heeft jouw vereniging interesse in meer informatie over de reinigingsrobot en een demonstratie? Neem dan contact op met tlodewijks@gmail.com. Of werkt jouw vereniging al met de reinigingsrobot? Dan horen we ook graag meer over jullie ervaringen.