Overgang behalen Spelregelbewijs

Overgang behalen Spelregelbewijs

In januari 2022 heeft er een overgang plaatsgevonden van HandbalMasterz naar de vernieuwde online leeromgeving van FlowSparks. Alle leden die op het moment van de overgang nog niet in het bezit waren van het Spelregelbewijs én geboren zijn tussen 2004 en 2010, hebben automatisch een mail ontvangen om in te loggen in de online leeromgeving en aan de slag te gaan met het bewijs. Indien er geen mail is ontvangen, kan er contact op worden genomen met opleidingen@handbal.nl.

Aansluitend hierop is aan het begin van het seizoen 2022-2023 automatisch een mail verstuurd naar alle leden die geboren zijn in 2009.  Zij kunnen alvast aan de slag en starten met het behalen van het Spelregelbewijs in de nieuwe leeromgeving. Wanneer verenigingen vrijwillig leden willen aanmelden kan dit gedurende het seizoen. Deze leden ontvangen binnen 24 uur na aanmelding automatisch een mail om te starten. Na het behalen van het vernieuwde Spelregelbewijs, zal dit automatisch worden geregistreerd in Sportlink.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met opleidingen@handbal.nl