Vaar mee met het NHV op de pride boot!

Vaar mee met het NHV op de pride boot!

Sport betekent plezier voor iedereen! Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen en bovenal, zichzelf kan zijn. Naast bijvoorbeeld etnische achtergrond mag ook seksuele voorkeur of oriëntatie niets uitmaken bij de deelname aan sport. Als NHV staan wij open voor alle handballers, vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis voelt op onze handbalverenigingen. Het NHV wil dit onderwerp bespreekbaar maken en bijdragen aan de acceptatie van de LHBTI community binnen onze sport.

Een boot met vertegenwoordigers van elf sportbonden en NOC*NSF vaart dit jaar op zaterdag 6 augustus mee in de botenparade van Pride Amsterdam. Ook het NHV is hierbij aanwezig en geeft iedereen de kans om kaarten te winnen voor deze feestelijke dag.

Het NHV heeft twee kaarten voor de boot beschikbaar die jij kan winnen. Laat ons per mail weten waarom jij op de boot wil staan en wie weet zien we jou op 6 augustus! Mail jouw motivatie voor 15 juli naar h.van.es@handbal.nl en maak kans! De winnaar krijgt op 18 juli bericht van ons.