Vaidas Trainavicius gekozen tot Speler van het Jaar!

Vaidas Trainavicius gekozen tot Speler van het Jaar!

Speler van het Jaar!
Na lang gewacht te hebben, is de Speler van het Jaar seizoen 21-22 dan eindelijk bekend. Alle trainers van de Nederlandse BENE-League clubs hebben mogen stemmen voor de beste Speler van het Jaar. Uit alle stemmen is gebleken dat dit jaar de Litouwse speler Vaidas Trainavicius (33) de prijs in ontvangst mocht nemen. In Litouwen is hij zijn handbalcarrière gestart. In 2014 is hij begonnen met handballen bij zijn eerste Nederlandse club Hurry-Up. Daarna vervolgde hij in 2018 zijn carrière bij Green Park/Handbal Aalsmeer.

Hij zorgde er mede voor dat Green Park/Handbal Aalsmeer drie keer landskampioen is geworden. In 2019 is hij ook uitgeroepen tot beste middenopbouwspeler van de BENE-League. Coach Bert Bouwer is erg trots op zijn sterspeler: “In de wedstrijd is hij degene die de motor opgang brengt. Hij is echt een type die links en rechts verbindt, hij stuurt de jonge jongens aan en maakt op het juiste moment zijn doelpunten”. Vaidas was erg blij verrast “Ik zag deze prijs niet aankomen. Natuurlijk wil ik de club, de coach en het hele team bedanken voor alles wat we samen hebben bereikt. En ik hoop dat we dit kunnen herhalen komend seizoen.”

Het NHV feliciteert Vaidas met het behalen van deze mooie prijs. Binnenkort volgt ook de prijs Talent van het Jaar.