Morgen is het zo ver: het NK Beach Handball 2022 gaat van start!

Morgen is het zo ver: het NK Beach Handball 2022 gaat van start!

Op zaterdag 27 augustus vindt de aftrap plaats van het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. In Stadskanaal strijden in tien verschillende categorieën de beste teams van Nederland om de titel. Er worden in totaal 190 wedstrijden gespeeld, er doen 76 verschillende teams mee en de teams komen in actie op acht velden. Bekijk hier het volledige programma en klik hier voor het reglement van het NK Beach Handball 2022.

Wil je op de hoogte blijven van jouw favoriete team, maar lukt het niet om er live bij te zijn? In de app ‘Tournify’ worden alle uitslagen en standen bijgehouden. Download de app ‘Tournify’ via de App store of Google Play Store. Zoek in de app naar ‘beach handball’ en je bent klaar om het Nederlands Kampioenschap te gaan volgen! Houd ook goed onze Instagram @handbalnl_beach in de gaten voor updates, spectaculaire filmpjes en gave foto’s.