Het seizoen voor de jongste jeugd komend weekend van start

Het seizoen voor de jongste jeugd komend weekend van start

Het nieuwe seizoen start voor (een deel van) de jongste jeugd komend weekend met de eerste wedstrijden op het veld ✔️ Handbalt jouw kind of ben je als vrijwilliger betrokken bij het Jeugdhandbal? In dit filmpje hebben wij alle ins en outs voor je op een rijtje gezet. 

Voor de F-, E- en D-jeugd gelden andere regels dan voor het volwassenhandbal. De F-jeugd speelt bijvoorbeeld wedstrijden in toernooivorm en elke vereniging wordt een aantal keer aangewezen als organisatie. Wat komt hier allemaal bij kijken? Voor elke vereniging is het van belang dat begeleiders en coaches, maar ook de ouders op de hoogte zijn van alle ins en outs met betrekking tot het Jeugdhandbal. Deel het filmpje binnen de vereniging! Zo maken we er samen weer een leuk en sportief seizoen van. 

Wil je meer informatie over Jeugdhandbal?
Heb je andere vragen of kunnen wij je ergens anders bij helpen? Op onze website vind je hier meer informatie over onder andere de spelregels en filmpjes over de spelvisie per leeftijdscategorie. Heb je vragen of kunnen wij ergens bij helpen? Stuur vooral een mailtje naar jeugdhandbal@handbal.nl. Wij denken graag mee!