Informatiebijeenkomst OldStars handbal voorafgaand aan interland Oranjeheren

Informatiebijeenkomst OldStars handbal voorafgaand aan interland Oranjeheren

Op donderdag 13 oktober organiseert het Nederlands Handbal Verbond samen met het Nationaal Ouderenfonds een kennismaking met OldStars handbal voor verenigingen en geïnteresseerden. Deze avond bestaat uit informatie over OldStars handbal: wat is het, hoe start je het op en wat levert het de vereniging op? Vervolgens is er ook een deel praktijk, waarbij we laten zien hoe OldStars handbal in zijn werk gaat. Na afloop van de informatiebijeenkomst is er tijd voor een drankje en alle deelnemers krijgen een vrijkaart voor de interland Nederland-België. 

Informatiebijeenkomst Den Bosch

  • Voor wie: verenigingen die geïnteresseerd zijn in OldStars handbal.
  • Wat: informatiebijeenkomst (theorie en praktijk) over OldStars handbal met aansluitend de kwalificatiewedstrijd van de Oranjeheren.
  • Wanneer: donderdag 13 oktober. Ontvangst vanaf 17:30 uur met soep en broodjes. De informatiebijeenkomst start om 18:00 uur en eindigt rond 19:15 uur. De wedstrijd van de Oranjeheren start om 20.00 uur.
  • Waar: De Maaspoort, Den Bosch.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst en de interland Nederland-België. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Heb je vragen? Stuur een mailtje naar walkinghandball@handbal.nl.

Wat is OldStars handbal?

OldStars handbal wordt inmiddels op dertig verenigingen in Nederland aangeboden. Het is een aangepaste vorm van handbal gericht op mensen van 55+. Er wordt gestart met een uitgebreide warming-up en verschillende oefeningen in spelvorm. Daarna wordt er gehandbald, maar er mag niet worden gerend en er wordt gespeeld met een andere bal. Zo kan iedereen mee blijven doen! Zeer geschikt voor mensen die al een dagje ouder worden of voor mensen die door een blessure op zoek zijn naar een andere vorm van handbal. Naast bewegen staan plezier en gezelligheid voorop en er is altijd tijd voor een goed gesprek en een kop koffie of thee! Meer informatie over OldStars Handbal vind je hier