Kaartverkoop Nederland – België maandag 19 september van start

Kaartverkoop Nederland – België maandag 19 september van start

De kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2024 gaan beginnen! Op donderdag 13 oktober spelen de TeamNL Handbalheren de eerste wedstrijd tegen België. Het wordt een mooi onderonsje met onze zuiderburen. De strijd barst om 20:00 uur los in de Maaspoort in Den Bosch. Op maandag 19 september om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start. Tickets zijn te koop via https://www.handbal.nl/tickets/ en kosten voor kinderen tot en met 15 jaar €10. Voor volwassenen is de prijs €20.

Nederland is bij de loting voor de kwalificaties van het EK 2024 ingedeeld in groep 5. Zij nemen het in deze poule op tegen België, Griekenland en Kroatië. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. In totaal zullen er 24 landen deelnemen aan het toernooi. De ploeg van Staffan Olsson kan zich voor de derde keer in de geschiedenis plaatsen voor een Europees Kampioenschap.

Het EK vindt plaats van 10 tot en met 28 januari 2024. De speelsteden zijn Düsseldorf, Berlijn, Mannheim, München, Hamburg en Keulen.

We hopen jullie te zien bij de wedstrijd in Den Bosch!