Week van de Scheidsrechter

Week van de Scheidsrechter

Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is de Week van de Scheidsrechter! Het moment om de scheidsrechters extra te bedanken. 

Hoe bedanken jullie de scheidsrechter?
De Week van de Scheidsrechter is hét jaarlijkse moment waarop we onze scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar, want zonder hen kunnen wij niet handballen. We moedigen daarom zoveel mogelijk sporters, sportclubs, vrijwilligers en bestuursleden aan om onze scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Laat zien hoe jouw team komend weekend voor of na de wedstrijd de scheidsrechter bedankt!

  • Maak een staande foto (kijk hier voor een voorbeeld van een staande foto) van hoe jouw team of vereniging zaterdag 1 oktober of zondag 2 oktober voor of na de wedstrijd de scheidsrechter in het zonnetje zet.
  • Mail de foto naar redactie@handbal.nl, dan delen wij de foto op onze sociale media kanalen. Heb je de foto gemaild? Dan gaan wij er vanuit dat er gecheckt is bij de desbetreffende personen die op de foto staan, dat de foto gedeeld mag worden. 
  • Gebruik #scheidsbedankt en maak kans op een Team NL kleding pakket. Onder de bedankvideo’s en -foto’s die tijdens de Week van de Scheidsrechter gedeeld worden met #scheidsbedankt wordt een Team NL kleding pakket verloot met daarop je eigen naam.

Webinar topvoetbal scheidsrechters
We nodigen alle scheidsrechters graag uit voor het webinar onder leiding van topvoetbal scheidsrechters Shona Shukrula en Franca Overtoom. Tijdens het webinar word je op een interactieve manier meegenomen in uitdagingen van je vak. Hoe ga je om met druk, zowel voor jezelf (denk aan fitheidstesten) als tijdens een wedstrijd (in een split-second de juiste beslissing moeten maken). De sessie wordt georganiseerd door NOC*NSF. Je kunt je hier aanmelden.

Zijn er uitdaging waar jij vaak tegenaan loopt die je graag wilt bespreken? Dit kun je aangeven via het aanmeldformulier.

We hopen je op 3 oktober te zien. Het webinar start om 19.30 uur (inloggen kan vanaf 19.25 uur) tot uiterlijk 20:45 uur (afhankelijk van het aantal vragen).