Scheidsrechterscafés in oktober

Scheidsrechterscafés in oktober

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond worden er in de maand oktober in verschillende regio’s Scheidsrechterscafés georganiseerd. Het Scheidsrechterscafé is dé ontmoetingsplek voor zowel bonds- als verenigingsscheidsrechters om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. Vanuit de verenigingen zijn scheidsrechters contactpersonen uiteraard ook welkom om aan te sluiten. Na de afgelopen seizoenen, die anders verliepen dan normaal, kunnen we hier gezamenlijk weer invulling aan geven. 

Onderwerpen Scheidsrechterscafé
Tijdens deze editie van het Scheidsrechterscafé zal het NHV alle actieve scheidsrechters meenemen in de beleidsontwikkelingen op het gebied van arbitrage binnen het bondsbureau. In een presentatie van ongeveer een half uur worden de aanwezigen meegenomen in de veranderingen die aanstaande zijn in de regio’s. Daarnaast zullen wij de scheidsrechters meer informatie geven over de nieuwe spelregels die per 1 juli 2022 van kracht zijn. 

Locaties, data en programma
Verspreid over het land zijn er tien Scheidsrechterscafés die georganiseerd worden. Hier vind je een overzicht van de data en locaties.

  • 20:00 uur – starten met een inloop
  • 20:15 uur – de presentaties worden gegeven worden
  • 21:30 uur – het formele gedeelte wordt afgesloten en is er ruimte voor een drankje en praatje met elkaar. 

Wij hopen jou te mogen verwelkomen in het café!

Aanmelden kan hier