Luc Steins en Tom Jansen vanwege blessures niet aangesloten bij selectie

Luc Steins en Tom Jansen vanwege blessures niet aangesloten bij selectie

Luc Steins en Tom Jansen zijn niet aangesloten bij de TeamNL Handbalheren voor de interlandperiode deze week. Beide spelers hebben zich vanwege een blessure moeten afmelden. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat Luc Steins een kleine breuk heeft in zijn knie. De blessure is niet ernstig, maar Steins zal hierdoor niet in actie komen tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen België en Griekenland. Datzelfde geldt voor Tom Jansen die vanwege een handblessure afwezig is.

Deze week speelt de ploeg van bondscoach Staffan Olsson twee EK-kwalificatiewedstrijden. Op donderdag 13 oktober treffen de TeamNL Handbalheren onze zuiderburen. In de Maaspoort in Den Bosch klinkt het beginsignaal om 20:00 uur. Op zondag 16 oktober speelt Nederland de uitwedstrijd in Griekenland. De wedstrijd begint om 17:00 uur (Nederlandse tijd).