Volg de TeamNL Handbalheren live tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024!

Volg de TeamNL Handbalheren live tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024!

De kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2024 gaan beginnen! Op donderdag 13 oktober spelen de TeamNL Handbalheren de eerste wedstrijd tegen België. Het wordt een mooi onderonsje met onze zuiderburen. De strijd barst om 20:00 uur los in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop via https://www.handbal.nl/tickets/. Op zondag 16 oktober speelt Nederland de uitwedstrijd tegen Griekenland om 17:00 uur (Nederlandse tijd).

Wil je deze kwalificatiewedstrijden voor het EK live zien? Dat kan! De wedstrijd van donderdag is te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. De wedstrijd van zondag is te zien op Ziggo Sport Docu. 

Heb je geen Ziggo Sport?
Ziggo Sport Totaal: Via je provider kan je een Ziggo Sport Totaal abonnement afsluiten. Afhankelijk van je provider kan je dit abonnement afsluiten en de prijs verschilt per provider. Dit kost minimaal €14,95 per maand.

Ziggo Sport Totaal Go: Dit is een online abonnement, beschikbaar om af te sluiten voor iedereen met internet. Hiermee kijk je de wedstrijden op je smartphone, tablet of laptop (of kun je met Chromecast/Apple TV of een HDMI-kabel via de tv kijken!). Dit abonnement kost €9,99 per maand en is hier te bestellen.

Pay Per View: De wedstrijden zijn hier ook los te koop voor €3,99 per wedstrijd.

EK 2024 in Duitsland
Nederland is bij de loting voor de kwalificaties van het EK 2024 ingedeeld in groep 5. Zij nemen het in deze poule op tegen België, Griekenland en Kroatië. Tegen elke tegenstander wordt zowel uit als thuis een wedstrijd gespeeld. De twee beste landen in de poule en de vier beste nummers drie plaatsen zich voor het EK. In totaal zullen er 24 landen deelnemen aan het toernooi. De ploeg van Staffan Olsson kan zich voor de derde keer in de geschiedenis plaatsen voor een Europees Kampioenschap. Het EK vindt plaats van 10 tot en met 28 januari 2024. De speelsteden zijn Düsseldorf, Berlijn, Mannheim, München, Hamburg en Keulen.