Inspiratiesessies voor bestuurders in jouw omgeving!

Inspiratiesessies voor bestuurders in jouw omgeving!

Veel verenigingsbestuurders worstelen met de vraag hoe zij hun (bestuurlijk) kader kunnen verjongen en kunnen aanvullen. Tegelijkertijd weten veel jongere potentiële bestuurders echter niet wat het besturen van een vereniging precies inhoudt, hoe zij aansluiting kunnen vinden bij de oudere bestuursleden, of hoe zij hun innovatieve ideeën tot uitvoering kunnen brengen. Dit terwijl de rol van jongere bestuurders juist cruciaal is in moderne sportverenigingen, gezien de veranderende maatschappij en de opkomst van nieuwe generaties.

Samen met het Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) organiseren we inspiratiesessies om toekomstige bestuurders en de huidige generatie bestuurder te inspireren, ondersteunen en motiveren. Dit doen we middels inspiratiesessies, cursussen, e-learnings en het aanbieden van een lidmaatschap bij RVVB.

Meld je aan!
Er vinden door heel Nederland verschillende inspiratiesessies plaats. Ben jij een verenigingsbestuurder en wil jij jezelf uitdagen met nieuwe motivatie of inspiratie? Schrijf je in voor de inspiratiesessie in jouw omgeving. De inspiratiesessie duurt ongeveer 75 min.

Het Register voor Verenigingsbestuurders staat voor kwalitatief hoogwaardige vrijwillige verenigingsbestuurders in Nederland. RVVB spant zich in om verbinding te maken met alle verenigingsbestuurders en hun verenigingen.