Meld je nu aan voor de OldStars handbal intervisiedag!

Meld je nu aan voor de OldStars handbal intervisiedag!

Op maandag 21 november organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met het Nederlandse Handbal Verbond een intervisiedag voor trainers en begeleiders van OldStars handbal. Het belooft een mooie dag te worden. We hopen jullie allemaal te zien!

Om als OldStars handbal trainers en begeleiders onderling met elkaar in contact te komen en zo kennis en ervaringen uit te kunnen wisselen wordt deze bijeenkomst georganiseerd. Het programma bestaat zowel uit een praktisch, als uit een theoretisch deel. Zo worden aan de hand van een trainingsformat oefeningen met elkaar uitgewisseld. Daarnaast wordt ook theoretische kennis gedeeld door met elkaar in gesprek te gaan over de invulling van OldStars handbal.

Voor wie?
De intervisiedag is voor iedereen die OldStars handbal trainingen geeft, meerdere personen per vereniging zijn van harte welkom inclusief assistent-trainers

Wanneer?
Op maandag 21 november 2022,  inloop vanaf 12.45 uur, start 13.00 uur tot 17.00 uur

Waar?
 
Bij WSV Apeldoorn, De Voorwaarts 450, 7321 MG Apeldoorn

Hoe kan je je aanmelden?
Meld je uiterlijk woensdag 16 november aan via info@oldstars.nl