Wil jouw vereniging handbal promoten bij de Koningsspelen? Meld je dan aan!

Wil jouw vereniging handbal promoten bij de Koningsspelen? Meld je dan aan!

Wil jouw vereniging eenvoudig in contact komen met scholen én met heel veel nieuwe kinderen? Grijp dan nu tijdens de Koningsspelen deze mooie kans! Veel scholen zoeken ondersteuning bij de organisatie van de sportdag. Via het platform Koningsmatch gaan zij vanaf januari op zoek naar sportverenigingen die willen helpen. Wil jouw vereniging handbal promoten tijdens de Koningsspelen? Meld jouw vereniging dan nu aan voor een Koningsmatch, zodat jouw aanbod direct gevonden wordt door scholen!

Veel scholen geven aan ondersteuning te kunnen gebruiken bij het sportieve gedeelte van deze dag. En daar ligt een kans voor sportaanbieders zoals verenigingen. Jullie kunnen de scholen helpen en zo niet alleen in contact komen met scholen, maar ook met heel veel nieuwe kinderen. Zo komen nieuwe kinderen in contact met handbal, zullen er kinderen enthousiast worden en brengt dat wellicht nieuwe leden!

De Koningsspelen 2023 vinden plaats op donderdag 20 april en vrijdag 21 april.

We kiezen eenmalig voor twee data omdat het Suikerfeest op 21 april 2023 valt. Sommige scholen draaien vanwege deze dag een aangepast programma. Omdat we alle scholen en alle kinderen de mogelijkheid willen geven mee te kunnen doen, bieden we in 2023 deze flexibiliteit in data. Scholen kiezen zelf de datum die het beste bij hen past. 

Aanmelding geopend

De aanmelding voor sportaanbieders is al geopend zodat scholen straks direct overzicht hebben welke sportaanbieders kunnen ondersteunen. De inschrijving voor scholen start op 11 januari. Daarna kan de school contact met de sportaanbieder leggen, om een Koningsmatch te maken. Of de sportaanbieders nemen contact op met de ingeschreven school natuurlijk.

Lees hier alles over de Koningsmatch. En klik hier om je vandaag nog aan te melden om mee te doen. Laat deze mooie kans niet aan je voorbij gaan!