Ben jij de handbalbestuurder van de toekomst?

Ben jij de handbalbestuurder van de toekomst?

Draag jij jouw handbalvereniging en de handbalsport in het algemeen een warm hart toe? Denk jij met jouw kennis en passie je vereniging en handbal sterker te kunnen maken? Dan is de opleiding ‘Modern Besturen’ iets voor jou! Het NHV investeert graag in de mogelijkheid om jonge (kandidaat) handbalbestuurders tussen 18 en 30 jaar te binden aan de verenigingen en het NHV. Tijdens de cursus, die uit vier bijeenkomsten (avonden) bestaat, wordt ingegaan op thema’s zoals ‘besturen in de sport’, ‘maatschappelijke trends’ en ‘persoonlijke effectiviteit’.

Het NHV biedt jou deze cursus helemaal gratis aan. Het enige wat we terugvragen is dat je, na afronding van de cursus, onder leiding van het NHV en samen met andere jonge bestuurders, wilt blijven meedenken over het vernieuwen en versterken van de organisatie van handbal in Nederland. Hiervoor zal 2x per jaar een bijeenkomst georganiseerd worden en er vindt daarnaast online soms een brainstorm plaats over specifieke thema’s. Kijk hier voor meer informatie. 

Wil jij erbij zijn?
Heb je interesse? Meld jezelf aan op uiterlijk 31 december via deze link, dan nemen we daarna contact met je op.