Stagiair(e)s gezocht!

Stagiair(e)s gezocht!

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Stop dan nu met zoeken en bekijk onderstaande vacatures. Het NHV is namelijk op zoek naar stagiair(e)s die vanaf februari 2023 verschillende teams komen versterken. 

Marketing en communicatie
Ter ondersteuning van het Marketing en Communicatieteam is het NHV op zoek naar twee stagiair(e)s die een uitdagende stage zoeken in de sport/handbalwereld. Denk je dat dit de ideale stageplaats is voor jou? Lees dan hieronder de hele vacature en solliciteer snel!

Stagevacature NHV Marketing en Communicatie

Gooi Jij De Bal Door?
Ter ondersteuning van het Team Verenigingsondersteuning en Productontwikkeling is het NHV op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die helpt het product Gooi Jij De Bal Door? verder te ontwikkelen. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan hieronder de hele vacature en solliciteer snel!

Stagevacature NHV Gooi Jij De Bal Door?