Oefenwedstrijd Frankrijk-Nederland live te zien!

Oefenwedstrijd Frankrijk-Nederland live te zien!

In voorbereiding op het WK zijn de TeamNL Handbalheren maandag afgereisd naar Frankrijk voor een vierlandentoernooi. Naast Nederland en Frankrijk nemen ook Egypte en Tsjechië deel aan het toernooi. In de Franse stad Le Mans speelt de ploeg van bondscoach Staffan Olsson vanavond (woensdag 4 januari) om 20:45 uur tegen het thuisland. De oefenwedstrijd is live te volgen via deze website. Via deze link dien je je te registeren om toegang krijgen tot de livestream.

Drie dagen later, op zaterdag 7 januari komt het Nederlands team opnieuw in actie. De tegenstander van het duel is nog niet bekend. Egypte en Tsjechië gaan onderling uitmaken wie Nederland treft. Deze wedstrijd staat gepland om 15:15 uur en is ook live te zien op het platform handballtv.fr.