Arbitrage themabijeenkomsten voor verenigingen

Arbitrage themabijeenkomsten voor verenigingen

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond worden er de komende maanden in de verschillende regio’s arbitrage themabijeenkomsten voor verenigingen georganiseerd. Uit de verschillende clusterbijeenkomsten kwam dat er behoefte is aan deze regionale themabijeenkomsten. Zo creëren we dé ontmoetingsplek voor scheidsrechters contactpersonen en andere verenigingsfunctionarissen en bieden we de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. 

Tijdens de arbitrage themabijeenkomst zal het NHV alle verenigingen meenemen in de beleidsontwikkelingen op het gebied van arbitrage binnen het bondsbureau. Daarnaast verstrekken wij informatie over de verschillende scheidsrechters binnen de handbalsport en de opleidingen die binnen arbitrage worden aangeboden. Als laatst gaan we in gesprek over het beleid binnen de vereniging waarbij we tips meenemen om zelf aan de slag te gaan.

Data en locaties
Kijk hier voor een overzicht van de data en locaties. 

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten bij de themabijeenkomst!