Woensdag 18 januari landelijke bekerloting dames op Papendal

Woensdag 18 januari landelijke bekerloting dames op Papendal

Er zijn nog 16 teams in de race voor de landelijke beker bij de dames. Tien ploegen uit de eredivisie die zich rechtstreeks hebben geplaatst zullen zich voegen bij de 6 regiowinnaars. Op woensdag 18 januari om 12:30 uur wordt de loting gehouden. Deze is bij te wonen op het bondsbureau: Papendallaan 60 6816 VD Arnhem.

De wedstrijden zullen gespeeld worden op 31 januari en 1-2 februari. Bij alle wedstrijden geldt: regiowinnaars spelen thuis. De zes regiowinnaars zijn: Wijhe’92, Meos, Voorwaarts, Otto Workforce/VOC 2, VZV 3 en Quintus 3

De 16 teams die nog in de race zijn voor de beker zijn:
Westfriesland/S.E.W.
BFC
Geonius/V&L
Garage Kil/Volendam
PCA Kwiek (R)
HV Quintus DS1
Otto Work Force V.O.C. DS1
Carbooter Group Handbal Venlo
Boer’n trots Kaas/D.S.V.D.
Juro Unirek/V.Z.V.
Wijhe’92
Meos
Voorwaarts
Otto Workforce V.O.C. DS2
VZV DS3
Quintus DS3